«Μόνιμος» προπονητής ο Μανωλόπουλος στην AEK
«Μονιμοποιείται» στον πάγκο της ΑΕΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Ελληνας προπονητής υπέγραψε σήμερα, Τρίτη, συμβόλαιο για το υπόλοιπο της φετινής, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
«Μονιμοποιείται» στον πάγκο της ΑΕΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είχε αναλάβει προσωρινά την τεχνική ηγεσία της ομάδας, μετά την απομάκρυνση του Γιούρι Ζντοβτς. Ο Ελληνας προπονητής υπέγραψε σήμερα, Τρίτη, συμβόλαιο για το υπόλοιπο της φετινής, αλλά και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Η σχετική ανακοίνωση της «κιτρνόμαυρης» ΚΑΕ: «Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα’ έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Ο προπονητής της ΑΕΚ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ενώπιον του Γιώργου Χήνα, μίλησε με όλα τα στελέχη τωνγΓραφείων της Λεωφόρου Ηρακλείου 466, ενώ σε λίγη ώρα θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)




































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442