Η Σενεγάλη και η Τυνησία είναι οι δύο ομάδες του 2ου ομίλου που εξασφάλισαν την πρόκριση στους «8» του Κόπα Αφρικα. Στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γκαμπόν, η Σενεγάλη που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αλγερία, και στους προημιτελικούς θα αντιμετωπίσει το Καμερούν.
Η Σενεγάλη και η Τυνησία είναι οι δύο ομάδες του 2ου ομίλου που εξασφάλισαν την πρόκριση στους «8» του Κόπα Αφρικα.
Στη διοργάνωση που διεξάγεται στη Γκαμπόν, η Σενεγάλη που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αλγερία, και στους προημιτελικούς θα αντιμετωπίσει το Καμερούν.
Αδοξα ολοκληρώθηκε η διοργάνωση για τον Ισλάμ Σλιμάνι (πέτυχε και τα δύο γκολ της Αλγερίας) και τον Ριγιάντ Μαχρέζ που τουλάχιστον επιστρέφουν για να βοηθήσουν τη Λέστερ στην Αγγλία.
Οσο για την Τυνησία, ξεπέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Ζιμπάμπουε, 4-2 με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Σλίτι 9΄, Μσκανί 22΄, Κενίσι 36΄ και Καζρί 45΄πεν.) και στην επόμενη φάση θα αναμτρηθεί με τη Μπουρκίνα Φάσο.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας