Επιτυχία το… «Χ» για Ντόρτμουντ, ένα γκολ αρκούσε στην Αλαβές, «ανάσα» η Ναντ
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Χοφενχάιμ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15η αγωνιστικής στην Bundesliga. Με γκολ του Ντέιβερσον στο 58΄, η Αλαβές εκμεταλλεύτηκε την ισχύ του «Μεντιθορόσα» για να νικήσει την Μπέτις 1-0 και να κάνει βαθμολογικό άλμα, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα. Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Ναντ στην έδρα της Ανζέ, της οποίας επιβλήθηκε 2-0 στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Γαλλία.
Ισόπαλο 2-2 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στη Χοφενχάιμ και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 15η αγωνιστικής στην Bundesliga.
Επιτυχία δίχως άλλο για τους Βεστφαλούς, που χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στη σύνθεσή τους βρέθηκαν να κυνηγούν δύο φορές τους γηπεδούχους, ενώ από το 41ο λεπτό έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Μάρκο Ρόις.
Με γκολ του Ντέιβερσον στο 58΄, η Αλαβές εκμεταλλεύτηκε την ισχύ του «Μεντιθορόσα» για να νικήσει την Μπέτις 1-0 και να κάνει βαθμολογικό άλμα, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα.
Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε η Ναντ στην έδρα της Ανζέ, της οποίας επιβλήθηκε 2-0 στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 18ης αγωνιστικής στη Γαλλία.
Τα «καναρίνια» σκόραραν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πήραν ένα τρίποντο από «χρυσάφι» στην προσπάθεια για να παραμείνουν στην κατηγορία.