Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω ισχυρών ανέμων
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ. Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα και Λαύριο, κλειστές είναι και πορθμειακές γραμμές.
Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελέστηκε στις 2.00 το μεσημέρι το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού «Αδαμάντιος Κοραής» για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολέγανδρο, Σίκινο, Ιο και Θήρα.
Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια για τη Σαλαμίνα και τον Αργοσαρωνικό.
Δεν εκτελούνται ωστόσο τα δρομολόγια των πλοίων από Ραφήνα και Λαύριο, ενώ κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Ρίου-Αντιρρίου, Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Καβάλα-Πρίνος και Κεραμωτή-Θάσος.
Από το λιμάνι του Βόλου ανεκτέλεστο έμεινε το μεσημβρινό δρομολόγιο για Σποράδες.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας