Σε εβδομήντα συλλήψεις προχώρησε η ρωσική αστυνομία, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Σπαρτάκ Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ (3-1), το περασμένο Σάββατο. Ο διαιτητής υποχρεώθηκε μάλιστα να διακόψει για περίπου πέντε λεπτά το παιχνίδι, λόγω ρίψης φωτοβολίδων στις εξέδρες του γηπέδου «Otkrytie Arena», όπου το 2018 πρόκειται να διεξαχθούν και αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο Λεβαδειακός φιλοξενείται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό (19/1, 18:00) και θα επιδιώξει το «διπλό» για να ξεφύγει στο +9 από τον Παναθηναϊκό – Για την επιστροφή στις νίκες θα «μονομαχήσουν» Βόλος και Ατρόμητος (20:00).
«Βόμβα» από δημοσίευμα στην Ισπανία, το οποίο αναφέρει ότι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είναι μεταγραφικός στόχος ομάδας της Euroleague για το καλοκαίρι.
Οι Ρόκετς επικράτησαν των Πέλικανς με 119-110 και ο Κέβιντ Ντουράντ στο συγκεκριμένο ματς σημείωσε 18 πόντους και κατάφερε να γίνει ο 6ος στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ του NBA.