Ουκρανός αρχιεπίσκοπος τσακώθηκε σε μπαρ και κατέληξε σε μοναστήρι
Ουκρανός αρχιεπίσκοπος πιάστηκε στα πράσα την ώρα που διασκέδαζε σε μπαρ της πόλης Τερνοπόλ, γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανώτερους του. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, καθώς έμπλεξε και σε καβγά. Οι ανώτεροι τον έκλεισαν σε μοναστήρι για μετάνοια.
Ουκρανός αρχιεπίσκοπος πιάστηκε στα πράσα την ώρα που διασκέδαζε σε μπαρ της πόλης Τερνοπόλ, γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους ανώτερους του.
Τα πράγματα έγιναν χειρότερα, καθώς έμπλεξε και σε καβγά. Οι ανώτεροι τον έκλεισαν σε μοναστήρι για μετάνοια.
Το όλο σκηνικό γνώρισε δόξες στο Youtube με πρωτοβουλία του τηλεοπτικού καναλιού «1+1 TV,»: σε λίγες μόνο μέρες είχε πάνω από 300,000 views.
Ανώτερος ιεράρχης ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από το ποίμνιό του και ανακοίνωσε ότι ο εν λόγω ρασοφόρος θα μείνει σε μοναστήρι, προκειμένου να μετανοήσει για τις πράξεις του.
O ίδιος δήλωσε ότι «ενδεχομένως να βρέθηκε στην περιοχή», αλλά διέψευσε ότι έλαβε μέρος στη φασαρία.
Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν και άλλοι ιερείς -κατώτεροι προφανώς του αρχιεπισκόπου- που έμπλεξαν στον ίδιο καβγά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ελλάδα – Ουγγαρία 16-10: Σαρωτική η Εθνική!
- Μεσολόγγι: Νεαρός διαρρήκτης εισέβαλε σε δύο σπίτι μέσα σε λίγη ώρα – Ξυλοκόπησε τον έναν ένοικο
- Μπεκάλι: «Άναυδος από την κουλτούρα του Μιρτσέα Λουτσέσκου – Τώρα ο Ραζβάν πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του»
- Κουτσούμπας: Σε έναν κόσμο που φλέγεται, η λαϊκή σπίθα που σιγοκαίει να γίνει πυρκαγιά Ανάστασης λαών
- Κύπρος: Ένας νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε
- Φάμελλος: Το φως της Ανάστασης μας δείχνει τον δρόμο για την κοινωνία που αξίζουμε – Μια κοινωνία δικαίου
- Σβεντ: «Δεν με άφησαν να πάω στον Ερυθρό Αστέρα επειδή είμαι Ρώσος»
- Έρχονται οι «Αγώνες Πείνας» με παλιές και νέες φυσιογνωμίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Ακίνητα: Έκρηξη τιμών σε Ελλάδα και Ευρώπη [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2026/04/akinita1-e1727899707686-1024x684-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442