Ρίο: Ματαιώθηκαν οι προπονήσεις της κωπηλασίας, λόγω ισχυρών ανέμων
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι προγραμματισμένες προπονήσεις των κωπηλατών και κωπηλατριών των Ολυμπιακών αποστολών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο είχαν ως αποτέλεσμα να ματαιωθούν οι προγραμματισμένες προπονήσεις των κωπηλατών και κωπηλατριών των Ολυμπιακών αποστολών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στη «Λαγκόα Ροντρίγκο δε Φρέιτας», τη λίμνη όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα της κωπηλασίας και του κάνοε καγιάκ ήρεμων νερών, δεν επέτρεπαν στους αθλητές και τις αθλήτριες να προπονηθούν.
Νέο ανακοινωθέν αναμένεται εντός της ημέρας από τους διοργανωτές, με την αγωνία να είναι έκδηλη στις αποστολές των συμμετεχουσών χωρών.
Επίσης την Κυριακή οι διοργανωτές χρειάστηκε να τοποθετήσουν μεγάλα σακιά με άμμο για να αναχαιτίσουν τα μεγάλα κύματα που «σφυροκοπούσαν» τα τηλεοπτικά στούντιο, κατά μήκος της ακτής της Κοπακαμπάνα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Ο Παναθηναϊκός δεν άφησε κανένα περιθώριο στον ΖΑΟΝ στον πρώτο τελικό της Volley League Γυναικών, επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστό του Μετς κι έκανε το 1-0 στη σειρά.
Οι 12 παίκτες που επέλεξε ο Γιώργου Μπαρτζώκα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.