Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον καθένα θα κοστίσει η συμπλοκή που είχαν μετά το τέλος του αγώνα των πλέι οφ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-1) οι Έργκους Κάτσε και Έλντερ Μπαρμπόσα. Ο αθλητικός δικαστής της Super League τιμώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές, που αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο μετά το τέλος της αναμέτρησης, με την προβλεπόμενη ποινή, που είναι εφέσιμη.
Τιμωρία τριών αγωνιστικών στον καθένα θα κοστίσει η συμπλοκή που είχαν μετά το τέλος του αγώνα των πλέι οφ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (2-1) οι Έργκους Κάτσε και Έλντερ Μπαρμπόσα.
Ο αθλητικός δικαστής της Super League τιμώρησε τους δύο ποδοσφαιριστές, που αποβλήθηκαν από τον διαιτητή Σταύρο Μάνταλο μετά το τέλος της αναμέτρησης, με την προβλεπόμενη ποινή, που είναι εφέσιμη.
Αν η τιμωρία παραμείνει, ο Αλβανός μέσος της μακεδονικής ομάδας θα λείψει από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, ενώ ο Πορτογάλος από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τα παιχνίδια με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας