Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν σ’ ένα γάμο είναι ένας κακός DJ που θα βάλει τη λάθος μουσική. Υπάρχουν τραγούδια που μπορεί να προκαλέσουν ξαφνική αμηχανία τόσο στους νεόνυμφους, όσο και τους καλεσμένους με τους στίχους και το θέμα τους. Μπορεί να είναι δημοφιλή και χορευτικά αλλά εντελώς ακατάλληλα για να ακουστούν στο πάρτι ενός γάμου. Φανταστείτε, εκεί που χορεύουν όλοι στην πίστα να, αναγκαστούν να γυρίσουν στα τραπέζια τους γιατί απλά θα ακούσουν «Love will tear us apart»,, «Love stinks» ή, τα υπόγεια μηνύματα του εξαιρετικού κατά τα άλλα, «Gold Digger». Υπάρχουν απλώς κάποια τραγούδια που δεν έχουν καμία θέση σε γάμο, όχι επειδή είναι κακή μουσική αλλά επειδή θα κάνουν τον κόσμο να νιώσει άβολα και οι καλεσμένοι θα θυμούνται το γάμο σας για όλους τους λάθος λόγους.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας