«Ζέσταμα» για το φάιναλ φορ του κυπέλλου, με Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ
Στο κολυμβητήριο του Λαιμού διεξάγεται αύριο, Σάββατο, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών, με τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Λούδη έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα απειληθεί ως το τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά βαθμούς εκτός προγράμματος, στη μάχη που δίνει με Υδραϊκό και Χίο για μία θέση στην εξάδα των πλέι-οφ. Ο ΝΟΒ είναι βεβαίως το λογικό φαβορί, έχει όμως σοβαρό πρόβλημα στη θέση του φουνταριστού, λόγω της τιμωρίας του Μάνθου Βουλγαράκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς περασμένης Τετάρτης με τον Υδραϊκό. Για τον ίδιο λόγο, οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν χωρίς τον Γιάννη Θωμάκ
Στο κολυμβητήριο του Λαιμού διεξάγεται αύριο, Σάββατο, το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών, με τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.
Η ομάδα του Κώστα Λούδη έχει εδραιωθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και δύσκολα θα απειληθεί ως το τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά βαθμούς εκτός προγράμματος, στη μάχη που δίνει με Υδραϊκό και Χίο για μία θέση στην εξάδα των πλέι-οφ. Ο ΝΟΒ είναι βεβαίως το λογικό φαβορί, έχει όμως σοβαρό πρόβλημα στη θέση του φουνταριστού, λόγω της τιμωρίας του Μάνθου Βουλγαράκη, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς περασμένης Τετάρτης με τον Υδραϊκό. Για τον ίδιο λόγο, οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν χωρίς τον Γιάννη Θωμάκο.
Ο Ολυμπιακός που παίζει στον Άλιμο με το Καλαμάκι, ο Παναθηναϊκός που φιλοξενεί την Ηλιούπολη και ο Εθνικός που υποδέχεται τη ΝΕ Πατρών, αναμένεται να έχουν εύκολο έργο και στρέφουν ήδη την προσοχή τους στο φάιναλ-φορ του κυπέλλου, που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη. Ο Υδραϊκός δοκιμάζεται στην έδρα του Παλαιού Φαλήρου, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς προκειμένου να αποφύγουν τα πλέι-άουτ, ενώ κάτι ανάλογο ισχύει και για την αναμέτρηση της Γλυφάδας με τη Χίο, καθώς ο ΑΝΟΓ θέλει να διατηρηθεί στην οκτάδα και οι νησιώτες κυνηγούν θέση στα πλέι-οφ.
Το πρωί της Κυριακής στο Λαιμό θα διεξαχθεί και η εξ αναβολής αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, μεταξύ της Βουλιαγμένης και της ουραγού ΝΕ Πατρών. Το ματς αναβλήθηκε δύο φορές, λόγω της αδυναμίας της αχαϊκής ομάδας να… διαπεράσει τα μπλόκα των αγροτών και να ταξιδέψει στην Αθήνα.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας