«Μου λες αλήθεια;» με το Σπύρο Παπαδόπουλο – Προσκλήσεις
...
Στο Θέατρο Κάππα συνεχίζεται για τρίτη χρονιά λόγω μεγάλης επιτυχίας η ξεκαρδιστική κωμωδία, «Μου λες αλήθεια;» με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Τάκη Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα και Νικολέτα Κοτσαηλίδου, σε σκηνοθεσία Σπύρου Παπαδόπουλου. Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο από τον Florian Zeller, με θέμα την απιστία.
Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.
Ο κεντρικός ήρωας έχει ερωτική σχέση με τη γυναίκα του… κολλητού του φίλου. Κι από δω αρχίζει ένα διανοητικό παιχνίδι υψηλών συχνοτήτων με άξονα το ψέμα! Ψέματα έξυπνα, ψέματα χαζά, ψέματα αστεία, ευρηματικά, ψέματα αχρείαστα…. και η αλήθεια κάθεται σε μια γωνιά και κλαίει σαν την «μικρή Ελένη που δεν την παίζουν οι φιλενάδες της»… περιμένοντας να’ ρθει η ώρα της να «λάμψει».
Ναι αλλά αν λάμψει αυτή, θα σκοτεινιάσουν οι ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι μια χαρά τα βόλευαν με τα ψέματα… διότι κακά τα ψέματα, η αλήθεια πονάει!
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σημειώνει για το έργο: «Επειδή – όπως είναι φυσικό- έχουμε ασχοληθεί πολύ με το έργο, σας… προειδοποιούμε: Δεν είναι αυτό που φαίνεται! Εμείς, όσο το διαβάζαμε, τόσο μπερδευόμασταν! Δεν έχουμε καταλήξει πότε λένε αλήθεια, πότε ψεύδονται ή αν εννοούν αυτά που λένε οι ήρωες που ενσαρκώνουμε! Αυτή ήταν άλλωστε εξαρχής η πρόθεση του συγγραφέα. Υπονοούμενα, αφαιρετικός λόγος, παιχνίδι με τη λογική, τίποτα δεν μπαίνει στη θέση του, καμία παρεξήγηση δεν λύνεται, ένα finale μετέωρο- καμία σχέση με happy end- και όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!».
Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Τάκης Παπαματθαίου, Βάνα Ραμπότα, Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο κύριος με το σμόκιν, Στέλιος Πέτσος
Σκηνοθεσία: Σπύρος Παπαδόπουλος
Μετάφραση: Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Μάκης Τσέλιος
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Μουσική: Παναγιώτης Τσεβάς
Θέατρο Κάππα, Κυψέλης 2, τηλ. 210 8831068
Παραστάσεις: Τετάρτη, Πέμπτη 19.00, Παρασκευή 21.00
Σάββατο 18.00 και 21.00, Κυριακή 20.00
entertainment.in.gr
- Αλβανία: Αντικυβερνητική διαδήλωση – Μολότοφ, τραυματισμοί και συλλήψεις
- Συνταγή: Φριτάτα με πατάτες και τυρί
- Η αντιαεροπορική άμυνα της Ρωσίας απέκρουσε επιδρομή drones της Ουκρανίας
- Νότιο Σουδάν: Νέα κλιμάκωση της βίας, έκκληση για πολιτική λύση και προστασία αμάχων στο ΣΑ του ΟΗΕ
- Πόση ενέργεια μας έχει απομείνει;
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και τα νότια, θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα
- Οικονομική ασφυξία: Το μετέωρο βήμα του συνταξιούχου με απώλειες 3,5 δισ. ευρώ φέτος
- Μετασχηματισμός ΕΛΤΑ: Σε ιδιώτες 150 «ιδιολειτουργούμενα» καταστήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 11.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)














































![Ιράν: Ο Αραγκτσί λέει πως έχει δώσει εντολή για σχέδιο που θα διασφαλίζει την μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/Araghchi-1-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442