Αισιόδοξος για την προστασία των κύριων συντάξεων ο Γ.Σταθάκης
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να προστατεύσει τις κύριες συντάξεις, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας στις αξιώσεις του ΔΝΤ για περικοπές 9 δισ. ευρώ. Παράλληλα, επανέλαβε ότι η πρόταση της κυβέρνησης για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τυγχάνει μίας «στοιχειώδους συναίνεσης», ενώ επισήμανε ότι η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις και βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα καταφέρει να προστατεύσει τις κύριες συντάξεις, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας στις αξιώσεις του ΔΝΤ για περικοπές 9 δισ. ευρώ.
«Νομίζω ότι αυτό θα το πετύχουμε, αυτή είναι η βασική μας στρατηγική και θα πάμε μέχρι τέλους» δήλωσε στον Σκάι.
Παράλληλα, επανέλαβε ότι η πρόταση της Αθήνας για αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών τυγχάνει μίας «στοιχειώδους συναίνεσης», ενώ επισήμανε ότι η ελληνική πλευρά έχει καταθέσει τις δικές της προτάσεις και βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.
Απευθυνόμενος προς τους αγρότες, υποστήριξε ότι «υπάρχει περιθώριο και γι’ αυτό καλούμε σε διάλογο».
Όσον αφορά το σύνολο των ελληνικών προτάσεων, ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε ότι οι βασικοί τους άξονες είναι σωστοί, σπεύδοντας ωστόσο, να διευκρινίσει ότι «πρέπει να γίνει συζήτηση ώστε να βρεθούν λύσεις για τις επαγγελματικές ομάδες που έχουν παράπονα».
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας