Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Στο επίσης μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, θα σφυρίξει ο Δημήτρης Θάνος και στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, άρχων ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης.
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Σ
το επίσης μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, θα σφυρίξει ο Δημήτρης Θάνος και στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, άρχων ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.