Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Στο επίσης μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, θα σφυρίξει ο Δημήτρης Θάνος και στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, άρχων ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης.
Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας για να διευθύνει το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ. Σ
το επίσης μεγάλο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή, θα σφυρίξει ο Δημήτρης Θάνος και στην αναμέτρηση των «Ζωσιμάδων», ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, άρχων ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.