Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Αντερλεχτ επέστρεψε σε «τροχιά τίτλου», καθώς στο παραδοσιακό ντέρμπι του βελγικού πρωταθλήματος, συνέτριψε εκτός έδρας τη Μπριζ με 4-1 και ανέβηκε στην 2η θέση της κατάταξης. Τα τέρματα για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League, σημείωσαν οι Οκακά (6`), Πραετ (36`, 90` + 3`) και Σουάρες (79` πεν.), ενώ οι «συγκάτοικοι» της Αντερλεχτ, μείωσαν προσωρινά στο 58ο λεπτό με τον Ντένσβιλ. Ο τεχνικός της Αντερλεχτ Μπεσνίκ Χάσι, χρησιμοποίησε τους Προτό, Ζιλέ, Χέϊλεν, Ντεσαχτ, Ατσεαμπόνγκ (69` Ενσακαλα), Ντεντόνκερ, Πραετ, Ντεφούρ (76` Τιέλεμανς), Εζεκιέλ, Σουάρες (89` Σιλά), Οκακά.
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.
Γήπεδο που «κόβει την ανάσα» χωρητικότητας 135.000 θέσεων, κατασκευάζεται στο Βιετνάμ, σε ένα έργο που φιλοδοξεί να αλλάξει τον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.