Παραιτήθηκε σύσσωμο το δ.σ. της Παρτιζάν μετά τον αποκλεισμό από το Europa
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Παρτιζάν Βελιγραδίου παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ήττα 3-1 από την Άουγκσμπουργκ για τον 12ο όμιλο του Europa League, αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό της σερβικής ομάδας από τους «32» της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μίλος Βαζούρα.
Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Παρτιζάν Βελιγραδίου παραιτήθηκε μετά την εντός έδρας ήττα 3-1 από την Άουγκσμπουργκ για τον 12ο όμιλο του Europa League, αποτέλεσμα που σήμανε τον αποκλεισμό της σερβικής ομάδας από τους «32» της διοργάνωσης, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μίλος Βαζούρα.
«Το διοικητικό συμβούλιο υπέβαλε συλλογικά την παραίτησή του χθες βράδυ (σ.σ Πέμπτη) κι εγώ θα αναλάβω τα ηνία, έως ότου ο σύλλογος συγκαλέσει συνέλευση εντός 30 ημερών για να εκλέξει νέα ηγεσία» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαζούρα με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Tanjug και συμπλήρωσε:
«Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Παρτιζάν, επειδή είχαμε στηρίξει όλες τις ελπίδες μας στην ευρωπαϊκή επιτυχία, μετά τις κακές εμφανίσεις στο σερβικό πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε τους παίκτες, αλλά, εάν έπαιρναν το αποτέλεσμα που είχαν ανάγκη, δεν θα χρειαζόταν να παραιτηθούμε».
Η -πρωταθλήτρια Σερβίας- Παρτιζάν βρίσκεται 24 βαθμούς πίσω από τον -πρωτοπόρο και «αιώνιο αντίπαλο»- Ερυθρό Αστέρα στο πρωτάθλημα, ενώ μετά τη ήττα της αποκλείστηκε στη συνολική διαφορά τερμάτων από την Άουγκσμπουργκ, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από εννέα βαθμούς στην κατάταξη και απόλυτη ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια (σ.σ. η σερβική ομάδα είχε επικρατήσει στη Γερμανία με 3-1).
Έτσι, η Παρτιζάν δεν κατάφερε να δώσει για πρώτη φορά από το 2005 το «παρών» σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά τη χειμερινή διακοπή, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι της ομάδας να αποδοκιμάσουν τους παίκτες μετά το σφύριγμα της λήξης, ενώ ζήτησαν επίσης την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- ΜακΚίσικ: «Είμαι 35, αλλά ποιον καλύτερο θα βρει ο Ολυμπιακός στην θέση μου;»
- Αγωγή της μαγείρισσας κατά του Νεϊμάρ
- Μπαρτζώκας: «Βλέπετε τι μάχη γίνεται στην 10η, 11η θέση, παλεύουν ομάδες με τρομερό ρόστερ και καλούς προπονητές»
- Χέιζ-Ντέιβις: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι»
- Γουλβς – Λιβερπουλ 1-3: Πήρε εκδίκηση και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup
- Θέλτα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Βαλβέρδε στο 90+4′
- Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442