Χωρίς Μπέιλ και Μπενζεμά η Ρεάλ κόντρα στην Παρί
Δυσάρεστα νέα είχε η προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και θ' απουσιάσουν από το αυριανό -εντός έδρας- ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του champions League.
Δυσάρεστα νέα είχε η προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ράφα Μπενίτεθ, καθώς τόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ, όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και θ’ απουσιάσουν από το αυριανό -εντός έδρας- ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του champions League.
Οι δύο άσοι των «μερένχες» δεν έχουν καταφέρει ακόμη να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, που αντιμετωπίζουν με αποτέλεσμα ν’ αποκλειστούν από την αποστολή για τον αυριανό αγώνα στο «Μπερναμπέου», που θα κρίνει την πρώτη θέση στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης.
Αντίθετα οι Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος, Χάμες Ροντρίγκεθ και Λούκα Μόντριτς θα βρίσκονται στην αποστολή των μαδριλένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»
- Μεντιλίμπαρ: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος – Υπάρχουν πολλά ματς ακόμη»
- Όλα τα γκολ από την πρεμιέρα των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Super League (vid)
- Νίκολιτς: «Να μείνουμε προσγειωμένοι – Έχουμε προβάδισμα αλλά δεν είναι μεγάλο»
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 1η αγωνιστική των playoffs (pic)
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 0-1: Η Κυριακή της ΑΕΚ
- Ακυρώθηκε το γκολ του Γιαζίτσι στο 98’ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442