Δεύτερη σερί νίκη για τον Πανιώνιο απέναντι στην Καλλονή
Την εξαιρετική κατάσταση που διανύει επιβεβαίωσε ο Πανιώνιος. Μετά το 5-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0 και της Καλλονής στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Σκόρερ και των δύο τερμάτων των γηπεδούχων ήταν ο Τάσος Μπακασέτας στο 11ο και 68ο λεπτό.
Την εξαιρετική κατάσταση που διανύει επιβεβαίωσε ο Πανιώνιος. Μετά το 5-1 επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 2-0 και της Καλλονής στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Σκόρερ και των δύο τερμάτων των γηπεδούχων ήταν ο Τάσος Μπακασέτας στο 11ο και 68ο λεπτό.
Για τρίτο σερί ματς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διατήρησε το αήττητο (δύο νίκες, μία ισοπαλία) και με το «τρίποντο» που πήρε «έπιασε» στην 3η θέση της βαθμολογίας την ΑΕΚ, που σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Όπως και στα προηγούμενα ματς, έτσι και στο σημερινό είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα και μοιράζεται την κορυφή του σχετικού πίνακα με τους Γιάννου, Φορτούνη και Μάντζιο. Η Καλλονή, που στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ήταν ουσιαστική στην τελική προσπάθεια, υπέστη τη δεύτερη διαδοχική της ήττα, μετά το 0-1 από τη Βέροια στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.
Το τραγικό λάθος του Αντέτζο στο 11ο λεπτό «τιμώρησαν» οι γηπεδούχοι με το «μόνιμο» σκόρερ τους, Τάσο Μπακασέτα. Ο κεντρικός αμυντικός της Καλλονής χωρίς να πιέζεται έδωσε τη μπάλα στον Μπακασέτα, αυτός συνδυάστηκε με τον Καραμάνο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χογκ (1-0), πετυχαίνοντας το τέταρτό του γκολ στο πρωτάθλημα.
Χωρίς να παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη διατήρησε τα ηνία του ματς, έστω κι αν μετά το 20΄ οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους τους, που, όμως, ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Καλλονή ήθελε, αλλά δε μπορούσε, ενώ οι «κυανέρυθροι» χωρίς να κάνουν τη μεγάλη φάση κατάφεραν να «κλειδώσουν» το «τρίποντο» στο 68΄ με το βολέ του Μπακασέτα, μετά την ασίστ του Μπουμάλ (2-0). Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Γιορέντε στο 82΄, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων το κοντινό σουτ του Μανούσου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαδόπουλου.
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς
Κίτρινες: Μπουμάλ – Κρολ, Τσαμπούρης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Μπουμάλ, Οικονόμου, Μπακασέτας (87΄ Χαλκιαδάκης), Χατζηισαΐας, Καραμάνος (66΄ Μασούρας), Βιγιάλμπα (58΄ Ανσαριφάρντ), Τασουλής, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θ.Θεοδωρίδης): Χογκ, Αντέτζο, Ουκά, Αναστασιάδης (70΄ Γιορέντε), Κρολ, Καλτσάς (85΄ Κλαντρούμπσκι), Κεϊτά, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Ελλακόπουλος (46΄ Μπαργκάν), Μανούσος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντακότα Τζόνσον: «Κάποιοι χρηματοδότες ταινιών είναι πραγματικά σκοτεινοί, ύποπτοι»
- Aκτινογραφία των διαβάσεων στην Αθήνα – Γιατί οι διαβάτες εξακολουθούν να πεθαίνουν
- Συντάξεις: Αντίστροφη μέτρηση για την καταβολή τους – Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Νεϊμάρ: «Ζήτησα βοήθεια για την ψυχική μου υγεία, είχα φτάσει στο μηδέν»
- Κρήτη: Ώρες αγωνίας για τον ορειβάτη στα Αστερούσια Όρη – Ζητήθηκε η συνδρομή Super Puma
- Πώς η Netflix κέρδισε τη Warner Bros.: Το παρασκήνιο Σαράντος–Τραμπ
- ΑΕΚ: Ποια είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Γκατσίνοβιτς
- Σάλος στη Ρωσία: Μητέρα έβαλε τον γιο της σε σακούλα και ρούφηξε τον αέρα – Φώναζε το παιδί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442