«Αιώνιο» ντέρμπι στο πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής στην Α1
Μόλις 11 ημέρες μετά το ντέρμπι «αιώνιων» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καλούνται να ξαναλύσουν τις... διαφορές τους, αυτή τη φορά για την 2η αγωνιστική της Α1, με γηπεδούχους όμως τους «πράσινους».
Μόλις 11 ημέρες μετά το ντέρμπι «αιώνιων» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός καλούνται να ξαναλύσουν τις… διαφορές τους, αυτή τη φορά για την 2η αγωνιστική της Α1, με γηπεδούχους όμως τους «πράσινους».
Οι Γκόντας, Κορομηλάς και Παναγιώτου θα διευθύνουν τη «μητέρα των μαχών» στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Δευτέρα (19/10, 20:30). Οι πρώτοι δύο, μάλιστα, είχαν «σφυρίξει» και τον προημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ (μαζί με τον Αναστόπουλο) την περασμένη Πέμπτη (8/10).
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του προέρχονται από νίκη επί της Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ στο Ηράκλειο για την πρεμιέρα της Εuroleague και στο Μαρούσι θα μεταβούν με αυτοπεποίθηση, αφού με νίκη στην έδρα του αντιπάλου -αν τα καταφέρουν- θα έχουν αποκτήσει πλεονέκτημα στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.
Πέντε αναμετρήσεις που αρχίζουν στις 17:00 περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα (17/10).
Το Ρέθυμνο θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του με θετικό αποτέλεσμα στη Ρόδο επί του Κολοσσού, ενώ το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα διεκδικούν στην μεταξύ τους αναμέτρηση Αρκαδικός και Άρης στην Τρίπολη.
Ηττημένοι ήταν και οι Κηφισιά, ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, με τον «Δικέφαλο» να υποδέχεται την ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας. Αντίθετα, Τρίκαλα και Καβάλα είχαν μπει με το… δεξί στην 1η αγωνιστική και μία εκ των δύο θα μείνει… δυσαρεστημένη αύριο στη Θεσσαλία.
Να… σπάσει το ρόδι θέλει ο Απόλλων στην Πάτρα υποδεχόμενος τον «γείτονα» Κόροιβο που επίσης ηττήθηκε στην πρεμιέρα. Στις 17:00 την Κυριακή, το -«νεοφώτιστο» στην Α1- Λαύριο υποδέχεται την ΑΕΚ.
Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας