Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μύκονο Betsson για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει στη διάθεσή του 11 παίκτες για την αναμέτρηση που ρίχνει αυλαία στην αγωνιστική.
Εκτός έμειναν ο Εβάν Φουρνιέ, οι τραυματίες Ταϊρίκ Τζόουνς, Γιώργος Μπουρνελές και οι Φαλ, Τζόσεφ και ΜακΚίσικ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Φουρνιέ έχει κανονικά δικαίωμα και είναι και έτοιμος να αγωνιστεί, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε να του δώσει «ανάσες» λόγω και της «διαβολοβδομάδας» που ακολουθεί και θα κρίνει το πλεονέκτημα έδρας.
Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει και τον τιμωρημένο Ντόρσεϊ
Διαθέσιμος δεν είναι ούτε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε, μετά την αψιμαχία του με τους Κέντρικ Ναν και Ματίας Λεσόρ, στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, με τον Ολυμπιακό.
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τόμας Γουόκαπ, Φρανκ Νιλικίνα, Τάισον Γουόρντ, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Μόντε Μόρις, Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Παπανικολάου, Όμηρο Νετζήπογλου, Άλεκ Πίτερς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ντόντα Χολ
- ΚΕΔ: Το χαλασμένο τηλέφωνο των Λανουά, Βαλέρι και η ευθύνη της ΕΠΟ
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την Εθνική πόλο: «Μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε» (pic)
- Σιρχάους: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία»
- Το επόμενο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής πόλο
- «Μας κάνατε υπερήφανους»: Συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Πόλο
- Τζωρτζάτος και Αργυρόπουλος βραβεύτηκαν ως καλύτεροι στο World Cup (vid)
- Σκουμπάκης: «’Ηταν ένας τρελός τελικός και λατρεύω την ομάδα μας» (vid)
- Ρίγη συγκίνησης στην απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Εθνική Πόλο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)

































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442