To υπουργείο Μεταφορών ζητά στοιχεία για την Ελλάδα από την VW
Ενημέρωση για τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα με «πειραγμένο» λογισμικό, ζητά απο τις εταιρείες το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Ενημέρωση για τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα με «πειραγμένο» λογισμικό, ζητά απο τις εταιρείες το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη επιστολή στη VW και τις αλλες εμπλεκόμενες εταιρείες με την οποία ζητούνται στοιχεία για τον αριθμό τέτοιων αυτοκινήτων που έχουν πωληθεί στην Ελλάδα και τι προτίθενται να κάνουν με αυτά οι συγκεκριμένες εταιρείες.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442