Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας στην Ιστορία του συλλόγου, πούλησε το καλοκαίρι του 2015 ο Ολυμπιακός. Είχε φανεί από τις πρώτες ημέρες διάθεσης, ότι το «φράγμα» των 18.250 που κρατούσε από το 2007 βρισκόταν υπό σοβαρή... απειλή. Σήμερα, Τρίτη, οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν ότι έχουν ήδη «φύγει» 18.562 εισιτήρια.

Τα περισσότερα εισιτήρια διαρκείας στην Ιστορία του συλλόγου, πούλησε το καλοκαίρι του 2015 ο Ολυμπιακός.

Είχε φανεί από τις πρώτες ημέρες διάθεσης, ότι το «φράγμα» των 18.250 που κρατούσε από το 2007 βρισκόταν υπό σοβαρή… απειλή.

Σήμερα, Τρίτη, οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν ότι έχουν ήδη «φύγει» 18.562 εισιτήρια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας μας για την ανταπόκριση τους στην αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Έστειλαν το πιο δυνατό μήνυμα συσπείρωσης και στήριξης της ομάδας μας στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Το ρεκόρ των 18.250 εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2006-2007 αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού με την ολοκλήρωση της σημερινής ημέρας οι πωλήσεις των διαρκείας έφτασαν τις 18.562! Και συνεχίζουμε!».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 09 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο