Υψηλές είναι πλέον οι πιθανότητες να χρησιμοποιεί ως έδρα της το κλειστό του Γαλατσίου τη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ» ενημέρωσε πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της ΚΑΕ για παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Γαλατσίου.
Υψηλές είναι πλέον οι πιθανότητες να χρησιμοποιεί ως έδρα της το κλειστό του Γαλατσίου τη νέα σεζόν η ΑΕΚ. Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ» ενημέρωσε πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τη διοίκηση της ΚΑΕ για παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Γαλατσίου.
«Η ΑΕΚ μιλά για επένδυση 2 εκατ. ευρώ και ακριβώς επειδή οι καιροί είναι τέτοιοι που δεν πρέπει να αφήνουμε τα γυμναστήριά μας να ρημάζουν, οφείλουμε να συμπράξουμε με την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Έχει συμφωνηθεί μία μέση λύση, που θα δίνει το γυμναστήριο το πρωί στα σχολεία και στην τοπική κοινωνία της περιοχής και από το μεσημέρι και μετά θα στεγάζει τα τμήματα της ΑΕΚ.
Παρόμοια φόρμουλα συζητάμε και για το κλειστό της Παιανίας και απομένουν κάποιες ακόμα συζητήσεις με την Ομοσπονδία του στίβου του Βόλεϊ, καθώς και με την Περιφέρεια,» ανέφερε ο Σταύρος Κοντονής, ενώ εν συνεχεία απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με την ανέγερση ποδοσφαιρικού γηπέδου για την ΠΑΕ ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Σταύρος Κοντονής είπε:
«Έχω πει και το παρελθόν ότι υπάρχει σαφώς μία αδικία στην ΑΕΚ ως προς το πώς χειρίστηκαν προηγούμενες κυβερνήσεις το θέμα του γηπέδου της. Τώρα υπάρχει μία απόφαση του ΣΤΕ που πρέπει να τη σεβαστούμε όλοι. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων πρέπει να γίνονται σεβαστές. Το επιτάσσει το Σύνταγμά μας».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.
Η Ίντερ εκμεταλλεύθηκε τις απώλειες που είχαν Μίλαν και Νάπολι και με μια μεγάλη ανατροπή στο Κόμο (4-3), ξέφυγε με 9 βαθμούς από τη 2η θέση και επί της ουσίας αγκάλιασε το πρωτάθλημα.