Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H «επιστήμη» των Fantastic Four

H «επιστήμη» των Fantastic Four

Με τις ταινίες με σούπερ ήρωες να έχουν κατακλύσει πλέον το παγκόσμιο box office, το στούντιο Fox μάς συστήνει ξανά τους Fantastic Four. Βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας επιχειρούν να εξηγήσουν με επιστημονικούς όρους τις υπερδυνάμεις των τεσσάρων ηρώων, καθώς και έννοιες που συναντάμε στο σύμπαν των Fantastic Four. Δείτε τα βίντεο αποκλειστικά στο in.gr

Με τις ταινίες με σούπερ ήρωες να έχουν κατακλύσει πλέον το παγκόσμιο box office, το στούντιο Fox μάς συστήνει ξανά τους Fantastic Four.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας επιχειρούν να εξηγήσουν με επιστημονικούς όρους τις υπερδυνάμεις των τεσσάρων ηρώων, καθώς και έννοιες που συναντάμε στο σύμπαν των Fantastic Four.

Δείτε τα βίντεο:

Σε αυτά τα βίντεο, ο θεωρητικός φυσικός Μίκιο Κάκου αναφέρεται στις δυνάμεις της Σου Στορμ (της Αόρατης Γυναίκας), εξηγώντας πως το να είναι κανείς αόρατος μπορεί να μην ακούγεται τελικά τόσο παράλογο.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας όρους κβαντικής φυσικής, ο Δρ. Κάκου μιλά για την ιδέα της τηλεμεταφοράς, η οποία βρίσκεται στη βάση των πειραμάτων της ομάδας των Τεσσάρων όταν αυτοί αποκτούν υπερ-δυνάμεις.

Οι τέσσερις ήρωες ανακαλύπτουν μία εναλλακτική διάσταση και ο θεωρητικός φυσικός εξηγεί πως τα ηλεκτρόνια «υπάρχουν σε διαφορετικές καταστάσεις μέχρι να τα αναγνωρίσουμε και να τα μελετήσουμε».

Ο Μ.Κάκου μιλά, επίσης, για τις σκουληκότρυπες (έννοια που γνωρίσαμε και στο Interstellar του Κρίστοφερ Νόλαν.

Στο Fantastic Four, μια ετερόκλητη ομάδα νεαρών εξερευνητών μεταφέρεται σε μία παράλληλη, επικίνδυνη διάσταση κατά τη διάρκεια ενός φιλόδοξου επιστημονικού πειράματος. Εκεί, τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο και αποκτούν μοναδικές υπερφυσικές δυνάμεις.

Οι τέσσερις ήρωες θα πρέπει να μάθουν να τις χειρίζονται για να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή στη Γη, αλλά και να ξεπεράσουν τις διαφορές τους για να αντιμετωπίσουν την θανάσιμη απειλή ενός πρώην συμμάχου τους ως οι Fantastic Four.

* Η ταινία θα προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 6 Αυγούστου, σε διανομή Odeon

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024