Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην πόλη Σενζέν της Κίνας, η Μίλαν επικράτησε της Ιντερ με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, σημείωσε ο Γάλλος Φιλίπ Μεξές με εντυπωσιακό βολέ στο 62ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε ο Αντόνιο Νοτσερίνο των νικητών γι΄ αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Τζόφρεϊ Κοντόγμπια της Ιντερ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Χρήστος Τζόλης νίκησε τον Κωνσταντίνο Καρέτσα στο τελευταίο τους ματς, με τους δύο Έλληνες διεθνείς μάλιστα να βάζουν στοίχημα για το ποιος θα έχει τις περισσότερες ασίστ στο τέλος της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ένα κλειστό συμβόλαιο για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα, ωστόσο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, Μονακό, είναι το πιο μεγάλο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσει.