Βίσκο: Η επιμήκυνση των λήξεων του ελληνικού χρέους δεν επαρκεί
Την άποψη πως μια επιμήκυνση των λήξεων των δανείων του επίσημου τομέα δεν είναι από μόνη της επαρκής για να λύσει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ιταλίας, σε συνέντευξή στην «Ιl Foglio».
Την άποψη πως μια επιμήκυνση των λήξεων των δανείων του επίσημου τομέα δεν είναι από μόνη της επαρκής για να λύσει το πρόβλημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους εξέφρασε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ιταλίας, Ιγκνάσιο Βίσκο, σε συνέντευξή στην ιταλική εφημερίδα Il Foglio.
Σύμφωνα με το Reuters, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ εξέφρασε την άποψη πως η παράταση της αποπληρωμής του ελληνικού χρέους δεν θα ήταν αρκετή για να λυθεί το πρόβλημα υπερχρέωσης της χώρας.
«Το θέμα του ελληνικού χρέους πρέπει να αντιμετωπιστεί ακόμα και με περαιτέρω παράταση των λήξεων, όμως είναι ξεκάθαρο πως αυτό δεν θα είναι αρκετό για να ξεπεραστούν τα προβλήματα χρέους της χώρας» ανέφερε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο
- Έκτακτη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των καταστροφών στο Δήμο Γλυφάδας
- Το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Πόλη μέσα από το βίντεο της ΚΑΕ (vid)
- Ποιοι Beatles; Ο Ρόμπι Γουίλιαμς είναι έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ των Σκαθαριών που κρατάει 25 χρόνια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 22.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/josh-gordon-h8Od9ze-0o-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442