Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Χουάνχο Λορένθο, σε δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα «Marca», αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και στις επιπτώσεις που έχει στις μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρόλευκων».
Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Χουάνχο Λορένθο, σε δηλώσεις του στην ισπανική ιστοσελίδα «Marca», αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας και στις επιπτώσεις που έχει στις μεταγραφικές υποθέσεις των «ερυθρόλευκων».
Συγκεκριμένα ο Λορένθο είπε: «Η κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά κοιτάζουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα και να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλούν ομαλά σε ό,τι αφορά στην ομάδα. Η απόκτηση παικτών έχει δυσκολίες. Η εικόνα που δίνεται στους παίκτες που μας ενδιαφέρουν είναι χειρότερη από την πραγματικότητα και αυτό μας επηρεάζει αρνητικά.
»Εμείς προσπαθούμε να πείσουμε τους παίκτες πως οι συνθήκες είναι ίδιες με το περσινό καλοκαίρι και οι λόγοι να έρθουν στην ομάδα μας δεν έχουν αλλάξει. Ο Ολυμπιακός είναι μια υγιής ομάδα. Ο πρόεδρός μας έχει σημαντική οικονομική ισχύ και μόνο όσα ακούγονται για την κατάσταση στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν έναν παίκτη διστακτικό να έρθει. Αν πάντως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα για μας, γιατί οι παίκτες που θέλουμε θα ζητούν περισσότερα χρήματα για να έρθουν ή θα επιλέγουν να μην έρθουν να παίξουν στην Ελλάδα».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η έρευνα του CIES δείχνει ότι στην Ελλάδα μόνο ο Ολυμπιακός (6,2%) και ο ΠΑΟΚ (6.1%) δίνουν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες Κ21. Ο στόχος των Πειραιωτών φάνηκε από τις αλλαγές και τις σημαντικές επενδύσεις στα τμήματα υποδομής ακόμη και μεσούσης της σεζόν. Και αυτό θα συνεχιστεί, με στόχο τους νέους «Μουζακίτηδες».
Ο ιδιοκτήτης της Χάποελ Τελ Αβίβ, Οφέρ Γιανάι αποκάλυψε ότι ο Βασίλιε Μίσιτς έχασε πέντε κιλά από τότε που η κοπέλα του άρχισε να του μαγειρεύει. Μάλιστα ένιωσε την ανάγκη να την ευχαριστήσει.
Η Μπαρτσελόνα είπε «ευχαριστώ» στην Τζιρόνα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ «κλείδωσε» τον τίτλο στη La Liga επί της ουσίας και πλέον σκέφτεται τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Άνφιλντ, με τον 17χρονο διεθνή Άγγλο Ενγκουμόχα να ανοίγει το σκορ στο 36' και τον Σαλάχ να «σφραγίζει» τη νίκη με εντυπωσιακό τελείωμα στο 40'.