Tζωρτζίνα Ντούτση Ένας νέος θερινός κινηματογράφος άνοιξε τις πύλες του στην Αττική, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου. Ο λόγος για το θερινό κινηματογράφο Σελεπίτσαρι που βρίσκεται μέσα στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Κερατσίνι και αποτελεί το μοναδικό κινηματογράφο της Αττικής που λειτουργεί μέσα σε πάρκο. Το κινηματοθέατρο περιμένει το σινεφίλ κοινό με δυο βραδινές προβολές καθημερινά […]
Ένας νέος θερινός κινηματογράφος άνοιξε τις πύλες του στην Αττική, τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.
Ο λόγος για το θερινό κινηματογράφο Σελεπίτσαρι που βρίσκεται μέσα στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στο Κερατσίνι και αποτελεί το μοναδικό κινηματογράφο της Αττικής που λειτουργεί μέσα σε πάρκο.
Το κινηματοθέατρο περιμένει το σινεφίλ κοινό με δυο βραδινές προβολές καθημερινά και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει 400 -περίπου- άτομα.
Έτσι, μικροί και μεγάλοι μπορούν πλέον να συνδυάσουν τη βόλτα τους στο πάρκο του Κερατσινίου, στο λόφο Σελεπίτσαρι, με μια κλασική ταινία, κάτω από τον αττικό ουρανό.
Η γενική είσοδος στον κινηματογράφο ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ παρέχονται και εκπτωτικά εισιτήρια για οικογένειες, ανέργους και φοιτητές (δωρεάν ΑΜΕΑ).
Για το πρόγραμμα των καθημερινών προβολών μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του κινηματογράφου: http://selepitsaricinema.gr.
Info: Θερινός Κινηματογράφος Σελεπίτσαρι, εντός του πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου, Κερατσίνι (Ήχος Dolby Digital 5+1)
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας