Σε εκλογικό τμήμα της Γλυφάδας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν φοβάται.
Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε σε «διάφορες δήθεν αναλύσεις, που απειλούσαν τους Έλληνες και τις Ελληνίδες με έξοδο από το ευρώ, με κλειστά ΑΤΜ- τα οποία όπως φάνηκε ξεκάθαρα τα έκλεισε η ίδια η αντιπολίτευση, όπως ομολόγησε. Με απειλές για δήθεν «κουρέματα» καταθέσεων, που δεν υπάρχουν πουθενά και με διάφορα σενάρια τρόμου».
Ο κ. Καμμένος είπε ότι ο ελληνικός λαός δεν φοβάται και ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η δημοκρατία και πρόσθεσε ότι «η δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να αποφασίζουν οι ίδιοι».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.