Με την FK Βαρντάρ από την ΠΓΔΜ ο ΑΠΟΕΛ στον Β’ προκριματικό
Ολοκληρώθηκε στα γραφεία της UEFA η διαδικασία της κλήρωσης για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, θ' αντιμετωπίσει στο Β' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης την πρωταθλήτρια της ΠΓΔΜ, FK Βαρντάρ, η οποία κατέκτησε τον τίτλο με 69 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ραμποτνίσκι.
Ολοκληρώθηκε στα γραφεία της UEFA η διαδικασία της κλήρωσης για τον πρώτο και δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η πρωταθλήτρια Κύπρου, ΑΠΟΕΛ, θ’ αντιμετωπίσει στο Β’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης την πρωταθλήτρια της ΠΓΔΜ, FK Βαρντάρ, η οποία κατέκτησε τον τίτλο με 69 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Ραμποτνίσκι.
Οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 14/15 και στις 21/22 Ιουλίου.
Τα ζευγάρια του A’ προκριματικού (30/6-1/7, 7-8/7): Λίνκολν (Γιβραλτάρ)-Σάντα Κολόμα (Ανδόρα) Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία)-Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία) Πιούνικ (Αρμενία)-Φολγκόρε (Σαν Μαρίνο) Τόρσαβν (Νησιά Φερόε)-Νιου Σέιντς (Ουαλία)
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Ράφα Μπενίτεθ μίλησε για τις νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, αλλά και για τη μάχη που ακολουθεί με την Μπέτις.