Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε και το δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά τένις στο Μινσκ της Λευκορωσίας «Marat Zverev Memorial Cup» και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων. Η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο210 στον κόσμο, νίκησε τη Ρωσίδα, Πολίνα Βινογκράντοβα με 6-2 και 6-2.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε και το δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά τένις στο Μινσκ της Λευκορωσίας «Marat Zverev Memorial Cup» και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων.
Η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο210 στον κόσμο, νίκησε τη Ρωσίδα, Πολίνα Βινογκράντοβα με 6-2 και 6-2.
Σήμερα, Παρασκευή, θ’ αντιμετωπίσει μια ακόμη Ρωσίδα, την Αναστασία Πιβοβάροβα, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή για να συνεχίσει στο τουρνουά.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.