Διάταξη για τους εποχιακούς απασχολούμενους με εισόδημα έως 6.000 ευρώ
Διάταξη με την οποία οι εποχιακοί απασχολούμενοι με εισόδημα έως 6.000 ευρώ και τεκμαρτό εισόδημα 9.500 ευρώ θα μπορούν να φορολογούνται ως μισθωτοί προσκομίζοντας αποδείξεις, κατέθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο μίνι φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Βουλή.
Διάταξη με την οποία οι εποχιακοί απασχολούμενοι με εισόδημα έως 6.000 ευρώ και τεκμαρτό εισόδημα 9.500 ευρώ θα μπορούν να φορολογούνται ως μισθωτοί προσκομίζοντας αποδείξεις, κατέθεσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στο μίνι φορολογικό νομοσχέδιο που συζητείται στην Βουλή.
Συγκεκριμένα, με την ρύθμιση αυτή οι εποχιακοί απασχολούμενοι που δεν έχουν κάνει έναρξη επαγγέλματος και έχουν εισόδημα από 0 έως 6.000 ευρώ και τεκμαρτό εισόδημα 9.500 ευρώ, με την προσκόμιση αποδείξεων θα μπορούν να μπαίνουν στην κλίμακα των μισθωτών και από το ποσό αυτό και πάνω στην κλίματα της επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Στο καθεστώς αυτό θα υπάγονται και όσοι είχαν μπλοκάκι και το έκλεισαν, εφόσον έχουν εισόδημα από 0 έως 6.000 ευρώ και τεκμαρτό εισόδημα τα 9.500 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αλγερία: 14 νεκροί, 34 τραυματίες σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο
- Νομικό μέτωπο από Costco, Revlon και Kawasaki κατά των δασμών Τραμπ
- Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)










![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-140x85.jpg)



![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)



























![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442