Η απόκτηση του Μάικλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό δεν απασχόλησε μόνο τον ελληνικό Τύπο, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ. Τα μεγαλύτερα πρακτορεία, αλλά και οι κορυφαίες εφημερίδες της Ευρώπης στάθηκαν στη μεταγραφή του Γκανέζου αμυντικού μέσου στο «τριφύλλι» αφιερώνοντας αρκετό χώρο για τα καθιερωμένα σχόλια.
Η απόκτηση του Μάικλ Εσιέν από τον Παναθηναϊκό δεν απασχόλησε μόνο τον ελληνικό Τύπο, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ. Τα μεγαλύτερα πρακτορεία, αλλά και οι κορυφαίες εφημερίδες της Ευρώπης στάθηκαν στη μεταγραφή του Γκανέζου αμυντικού μέσου στο «τριφύλλι» αφιερώνοντας αρκετό χώρο για τα καθιερωμένα σχόλια.
«Έφυγε από τη Μίλαν για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού» γράφει ο «Guardian» και προσθέτει πως «υπέγραψε διετές συμβόλαιο».
Η γαλλική «L’Equipe» γράφει: «Επίσημα στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν», ενώ παραθέτει και δηλώσεις του 32χρονου άσου που λέει: «Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση για να υπογράψω στον Παναθηναϊκό. Μίλησα και με τον Σισέ που μου είπε πως θα αγαπήσω την ομάδα».
Το σχόλιο της «Daily Mail» είναι το ακόλουθο: «Για δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν. Έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν μετά από ενάμιση χρόνο».
«Ο Εσιέν άφησε τη Μίλαν για την Ελλάδα» αναφέρει το γερμανικό «Kicker» και συνεχίζει: «Ο 32χρονος Γκανέζος υπέγραψε για 2 χρόνια», ωστόσο, στο σημείο εκείνο ο συντάκτης του κειμένου έκανε λάθος γράφοντας για τον Εσιέν ότι «αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας».
Αναφορά στη μεταγραφή έκανε και η πορτογαλική «Record»: «Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Εσιέν στον Παναθηναϊκό. Θα έχει συμπαίκτη του τον Κάρλος Ζέκα».
Το «Αfricatopsports» γράφει πως ο Εσιέν άφησε την Ιταλία για το ελληνικό πρωτάθλημα προσθέτοντας πως «έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν και υπέγραψε για 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό».
Το «Yahoo Sport» αναφέρει: «Ο Γκανέζος μέσος Μάικλ Εσιέν υπέγραψε για δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο 32άχρονος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στην Τσέλσι όπου κέρδισε τα πάντα.»
Ακόμη το «Goal» παραθέτει δηλώσεις του ποδοσφαιριστή που λέει πως «θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου», η «Express», αφού τον χαρακτηρίζει ως «εμβληματική μορφή της Τσέλσι» προσθέτει ότι «έκανε μία συγκλονιστική μεταγραφή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.»
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό - Οι επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ για το ματς με τους Βοιωτούς.
LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον πρώτο ημιτελικό των play offs της Α1 μπάσκετ γυναικών. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας