Ο Ολυμπιακός έριξε την αυλαία «βυθίζοντας» το Π.Φάληρο
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε εκτός έδρας 17-1 το Παλαιό Φάληρο, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των Aνδρών και παράλληλα «έριξε την αυλαία» της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν και φέτος τους αγώνες τους με το απόλυτο νικών και μπαίνουν στα πλέι-οφ ως ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το Παλαιό Φάληρο θα μονομαχήσει με τον Πανιώνιο στα πλέι-άουτ, διεκδικώντας την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Ολυμπιακός συνέτριψε εκτός έδρας 17-1 το Παλαιό Φάληρο, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των Aνδρών και παράλληλα «έριξε την αυλαία» της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν και φέτος τους αγώνες τους με το απόλυτο νικών και μπαίνουν στα πλέι-οφ ως ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το Παλαιό Φάληρο θα μονομαχήσει με τον Πανιώνιο στα πλέι-άουτ, διεκδικώντας την παραμονή στην κατηγορία.
* Ο Νηρέας Λαμίας έχει δύο μηδενισμούς και -6 βαθμούς και αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.
Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στις 13 Μαΐου, οπότε αρχίζει η πρώτη φάση των πλέι-οφ, αλλά και τα πλέι-άουτ μεταξύ Παλαιού Φαλήρου και Πανιωνίου, από τα οποία θα προκύψει η ομάδα που θα ακολουθήσει το Νηρέα Λαμίας στην Α2 κατηγορία.
Το πρόγραμμα των πλέι-οφ και πλέι-άουτ έχει ως εξής: ΠΛΕΙ-ΟΦ Α΄ ΦΑΣΗ (13, 16 και 18 Μαϊου) 1. Βουλιαγμένη-Υδραϊκός 2. Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας