Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ξεναγήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Τζαμάικα. Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε θαυμαστής του θρύλου της ρέγκε και αποκάλυψε πως «ακόμα έχω όλους τους δίσκους του».
Στο Μουσείο Μπομπ Μάρλεϊ ξεναγήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Τζαμάικα.
Υπό τους ήχους του διάσημου «One Love», ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, στο Κίνγκστον.
Απευθυνόμενος προς την ξεναγό, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε θαυμαστής του θρύλου της ρέγκε. «Ακόμα έχω όλους τους δίσκους του» είπε, σύμφωνα με το BBC.
Το κτήριο του μουσείου είναι το σπίτι όπου έζησε ο Μάρλεϊ τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής του, από το 1975 ώς το 1981.
Ο Μπαράκ Ομπάμα μετέβη στην Τζαμάικα προκειμένου να παραστεί στη μίνι σύνοδο των 15 μελών της Κοινότητας της Καραϊβικής (CARICOM).
Είναι η πρώτη επίσκεψη αμερικανού προέδρου στη χώρα από το 1982, όταν τότε στο νησιωτικό κράτος είχε μεταβεί ο Ρόναλντ Ρίγκαν.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας