Γλίτωσε την ποινή έδρας, αυξήθηκε το πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ
Στις 36.000 ευρώ ανέβηκε το πρόστιμο που καλείται να καταβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Στις 36.000 ευρώ ανέβηκε το πρόστιμο που καλείται να καταβάλλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λόγω της συμπεριφοράς των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Οι Θεσσαλονικείς είχαν τιμωρηθεί αρχικά με πρόστιμο 20.000 από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όμως ο υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, ζητώντας αυστηρότερη ποινή.
Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή και αποφάσισε να αυξήσει το πρόστιμο στις 36.000.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Αίμα στα καθίσματα,δόντια στο πάτωμα»: Άγριος καβγάς μεταξύ επιβατών σε πτήση από Τουρκία προς το Μάντσεστερ
- Αρχεία Έπσταϊν: Τι αποκαλύπτουν και τι κρύβουν τα μέιλ – Οι χρηματιστές, οι πολιτικοί, οι καλλιτέχνες
- Παούνοβιτς: «Πλεονέκτημα για την Ελλάδα η παρουσία του Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της»
- AI washing: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται «πλυντήριο» μαζικών απολύσεων
- Ραδιόφωνο: Ζήτημα συγκινήσεως
- «Ο Έπσταϊν ήταν καλός άνθρωπος και εσύ τον σκότωσες» – Μπραντ Πιτ εναντίον Τομ Κρουζ, Χόλιγουντ εναντίον Κίνας για το Seedance 2.0
- Ο Λανουά (με ποιό δικαίωμα;) μίλησε για την επόμενη σεζόν…
- Ο φόβος για κατολίσθηση έκλεισε δρόμο του Δήμου Πύργου – Προληπτική εκκένωση δέκα κατοικιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 13.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/jeswin-thomas-UiL3INnJzQw-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442