
ΠΑΣΟΚ: Να δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας
Να δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της τροποποίησης - παράτασης της κύριας σύμβασης μεταξύ του EFSF και της Ελλάδας, ζητά με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Να δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της τροποποίησης – παράτασης της κύριας σύμβασης μεταξύ του EFSF και της Ελλάδας, ζητά με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Καλούμε την κυβέρνηση -και προσωπικά τον υπουργό Οικονομικών που υπέγραψε χωρίς εξουσιοδότηση- να δώσει, χωρίς καθυστέρηση, στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της τροποποίησης-παράτασης της Κύριας Σύμβασης Χρηματοοικονομικής Διευκόλυνσης μεταξύ EFSF και Ελληνικής Δημοκρατίας με όλα τα προσαρτημένα έγγραφα (νομικές γνωμοδοτήσεις κοκ)».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
- Γροιλανδία: Η ΕΕ σχεδιάζει αντίποινα με δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ στις ΗΠΑ
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]
- Ισπανία: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος με τα τρένα
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442