Ματαιώθηκε το ΟΦΗ – Νίκη Βόλου, τι ισχύει με την Κυριακή των Εκλογών
Όπως αναμενόταν, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ματαιώνεται (με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων), καθώς οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να πληρώσουν τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές τους. Στο μεταξύ, το Σάββατο 24 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ μετά την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.
Όπως αναμενόταν, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως η αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, ματαιώνεται (με υπαιτιότητα των φιλοξενούμενων), καθώς οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να πληρώσουν τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές τους.
Η διοίκηση της Νίκης δεν βρήκε λύση με αποτέλεσμα να χάσει και δεύτερο αγώνα στα χαρτιά, μετά από αυτό με τον Παναιτωλικό.
Ο σύλλογος, όπως όλα δείχνουν, θα οδηγηθεί στη λύση της πτώχευσης και του υποβιβασμού στη Γ’ Εθνική, καθώς εάν αναβληθεί ακόμη ένα ματς της ομάδας, αρχικά θα υποβιβαστεί στη Football League.
Τη θέση του αγώνα ΟΦΗ – Νίκη Βόλου στο πρόγραμμα θα πάρει η αναμέτρηση της Βέροιας με τον Παναιτωλικό και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3/1/2015 την ίδια ώρα (15:00).
Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:
«Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, ο αγώνας ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί το Σάββατο 03/01/2015 και ώρα 15.00 (αντί για την Κυριακή 04/01/2015 και ώρα 17.15), ενώ ο αγώνας ΟΦΗ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δε θα διεξαχθεί».
Για Σάββατο-Δευτέρα τα ματς της 20ης αγωνιστικής
Στο μεταξύ, το Σάββατο 24 και τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου αναμένεται να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ μετά την προκήρυξη Εθνικών Εκλογών για την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.
Οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, αλλά πρόθεση των ιθυνόντων του Συνεταιρισμού είναι να μην χαθεί ακόμη μία εβδομάδα πρωταθλήματος, εξέλιξη που θ’ ανατρέψει ξανά το καλεντάρι της σεζόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ακαδημαϊκές Ομιλίες» – Νέο βιβλίο του Προκόπη Παυλόπουλου για Κράτος Δικαίου και λειτουργία της Δημοκρατίας
- Ευρωπαϊκή ακροδεξιά Vs Maga: Ο Τραμπ κατάφερε να εξοργίσει ακόμα και τους Ευρωπαίους θαυμαστές του
- Τα δύο αδεσποτάκια, ο Πάρης και ο Στέφος ανυπομονούν να βρουν μια ζεστή, παντοτινή αγκαλιά
- Greece Confirms No Approved Vaccine for Goat and Sheep Pox
- Κέιτ Χάντσον: Η αντίδραση της όταν μαθαίνει την υποψηφιότητα της στα Όσκαρ μαζί με τη μητέρα της Γκόλντι Χον
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Σαλβαντόρ Νταλί: Το απεγνωσμένο άλμα προς το μεγαλείο
- ΗΠΑ: Ζητούν εν λευκώ άδεια για στρατιωτική παρουσία στη Γροιλανδία – Η συμφωνία του 1951 που «πατάει» ο Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442