Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Ο Παναιτωλικός κλείνει τη θύρα των οργανωμένων οπαδών

Ο Παναιτωλικός κλείνει τη θύρα των οργανωμένων οπαδών

Σε νέα ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού οδηγείται ο Φώτης Κωστούλας, με αφορμή τη συμπεριφορά κάποιων εξ αυτών στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, με αποκορύφωμα τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο. Μετά το γεγονός αυτό, η αγρινιώτικη ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε κλείσιμο της θύρας 6 του γηπέδου, όπου φιλοξενούνται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Σε νέα ρήξη με τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού οδηγείται ο Φώτης Κωστούλας, με αφορμή τη συμπεριφορά κάποιων εξ αυτών στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, με αποκορύφωμα τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το γεγονός αυτό, η αγρινιώτικη ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει σε κλείσιμο της θύρας 6 του γηπέδου, όπου φιλοξενούνται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, αρχής γενομένης από το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να φτάνει τελικά σε συμφωνία με τους οργανωμένους και να ξανανοίγει την κερκίδα πριν από ενάμιση χρόνο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τη θλίψη και αγανάκτησή της για τη συμπεριφορά κάποιων ελάχιστων (είναι δύο, τρεις, πέντε;) «φιλάθλων» στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας, με αποκορύφωμα τη ρίψη κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο. Η ενέργεια αυτή στρέφεται ευθέως κατά του Παναιτωλικού.

– Στοίχισε τον ελαφρύ (ευτυχώς) τραυματισμό ποδοσφαιριστή μας που βρίσκονταν στο σημείο εκείνο και μπορούσε να προκαλέσει τραυματισμό ποδοσφαιριστών της αντίπαλης ομάδας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

– Θα επιφέρει ποινή που θα πλήξει οικονομικά την ομάδα μας, δίνοντας συνέχεια σε προηγούμενες ποινές, παρά την ανακοίνωση-προειδοποίηση που πρόσφατα εκδώσαμε.

– Είναι έξω από τις αρχές του Συλλόγου μας, τις οποίες υιοθετεί και κάνει πράξη η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων.

Η διοίκηση της ΠΑΕ επιδίωξε και είχε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους των οργανωμένων, με στόχο να προλάβει τέτοια ανεπίτρεπτα φαινόμενα. Οι υποσχέσεις που δόθηκαν στις παροτρύνσεις μας, δεν τηρήθηκαν και κάποιοι ελάχιστοι εξ αυτών αποδεικνύεται πως δρουν ανεξέλεγκτα δημιουργώντας πρόβλημα και στους οργανωμένους φιλάθλους και στην ίδια την ομάδα.

Η Θύρα 6 στο πέταλο του γηπέδου μας επαναλειτούργησε πριν ενάμιση χρόνο, με την δέσμευση όσων τη χρησιμοποιούν, ότι η συμπεριφορά τους θα είναι αντάξια των αρχών και αξιών που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός, ο οποίος είναι σταθερά προσηλωμένος κατά της βίας και της απρεπούς συμπεριφοράς. Το ποδόσφαιρο και η ομάδα μας, δεν έχει ανάγκη από κροτίδες, φωτοβολίδες, βεγγαλικά, «όπλα» και «αντιμαχόμενους στρατούς».

Η απόφασή μας είναι να κλείσει από σήμερα η Θύρα 6, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Καλούμε τους φιλάθλους να σταθούν κοντά στην ομάδα και στο προσεχές παιχνίδι με τον Πανιώνιο και σε όσα ακολουθούν. Δίνοντάς της δύναμη για τη νίκη, την επιτυχία, τη διάκριση, με πολιτισμένο και φίλαθλο τρόπο, όπως κάνουν πάντα».

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες του Παναιτωλικού αφήνουν πίσω τους την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο. Ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους τραυματίες Μορένο και Θεοδωρίδη, επιστρέφει όμως ο Μαλεζάς που εξέτισε την ποινή του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 08 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο