Ανετο πέρασμα της ΑΕΚ από την Πάτρα, 3-1 την Παναχαϊκή
Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα, έκανε το "5 στα 5" και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής. Η απουσία του τραυματία Πέτρου Μάνταλου δεν στοίχησε στην Ενωση, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στο γρήγορο γκολ, που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Δέλλα να κάνουν το παιχνίδι τους.
Πιο εύκολα από το αναμενόμενο, η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Παναχαϊκή στην Πάτρα, έκανε το «5 στα 5» και παραμένει στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β΄ εθνικής. Η απουσία του τραυματία Πέτρου Μάνταλου δεν στοίχησε στην Ενωση, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στο γρήγορο γκολ, που αποσυντόνισε τους γηπεδούχους και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες του Δέλλα να κάνουν το παιχνίδι τους.
Το σκορ άνοιξε στο 4΄ ο Ντακόλ με πέναλτι που κέρδισε ο Πεταυράκης σε ανατροπή από τον Ασιγκμπά, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Πλατέλλας σε αντεπίθεση στο 30΄. Η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της και έδωσε τη δυνατότητα στην Παναχαϊκή να ξαναμπεί στο παιχνίδι, μειώνοντας στο 80΄ με τον Γκατιάγκα. Ομως, ο Μπαρμπόσα στο 89΄ διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 3-1, σφραγίζοντας τη νίκη.
Παράλληλα σπουδαία νίκη με 2-1 πέτυχαν τα Χανιά στην Καισαριανή όπου φιλοξενήθηκαν από τον Άλιμο.
Τους πρώτους τους βαθμούς πήρε ο Φωστήρας στη φετινή σεζόν, επικρατώντας 3-2 της Επισκοπής εκτός έδρας για να δείξει σημάδια ζωής. Σημαντική νίκη για την Ερμιονίδα εντός έδρας απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών επικρατώντας 1-0. Τέλος η Καλλιθέα παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αχαρναϊκό.
Στον Βόρειο όμιλο η Λαμία παρέμεινε αήττητη στη φετινή σεζόν παίρνοντας μεγάλο «διπλό» απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-0 για να βρεθεί στην πρώτη θέση με ένα παιχνίδι παραπάνω από τον Ηρακλή.
Ανεβαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου κάτι που απέδειξε από τη νίκη του με 1-0 απέναντι στον Πιερικό εκτός έδρας. Δεν έβγαλε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Σερρών και Ζάκυνθο με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Τέλος ο Αγροτικός Αστέρας αποσπάστηκε από τις τελευταίες θέσεις μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Αιγινιακού.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας