Η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά συνεχίζεται στο θέατρο Παλλάς
Η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά, το αγαπημένο κόμικ και τηλεοπτικό κουκλοθέατρο της δεκαετίας του ’80, συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Θέατρο Παλλάς από 21 Μαρτίου 2015. Στο ρόλο του Πίκου Απίκου ο Γιάννης Τσεμπερλίδης. Η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά, το αγαπημένο κόμικ και τηλεοπτικό κουκλοθέατρο της δεκαετίας του ’80, συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Θέατρο […]
Η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά, το αγαπημένο κόμικ και τηλεοπτικό κουκλοθέατρο της δεκαετίας του ’80, συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Θέατρο Παλλάς από 21 Μαρτίου 2015. Στο ρόλο του Πίκου Απίκου ο Γιάννης Τσεμπερλίδης.
Η Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά, το αγαπημένο κόμικ και τηλεοπτικό κουκλοθέατρο της δεκαετίας του ’80, συνεχίζει τις παραστάσεις του στο Θέατρο Παλλάς από 21 Μαρτίου 2015. Στο ρόλο του Πίκου Απίκου ο Γιάννης Τσεμπερλίδης.
Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εννιά χρόνια μετά την πρώτη του επιτυχημένη αναμέτρηση με τους ήρωες της Φρουτοπίας θα επιχειρήσει ένα δεύτερο ταξίδι στη μαγική αυτή χώρα. Τα τραγούδια της παράστασης είναι σε πρωτότυπη μουσική του Δήμου Αναστασιάδη και στίχους του Ευγένιου Τριβιζά.
Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος, ο Θάνος το κολοκυθάκι, η Μαρουλίτα το μαρούλι, η Μάτα η ντομάτα, ο Ανανίας το πεπόνι, ο Βλάσης το βλίτο, ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, ο Μανόλης ο μανάβης και όλοι οι σπαρταριστοί ήρωες του Ευγένιου Τριβιζά σάς περιμένουν για να ζήσετε μαζί τους μέσα σε μια οπτική και ηχητική πανδαισία τις ύπουλες προδοσίες, τις υπέροχες θυσίες, τα ασίγαστα μίση, τις τολμηρές προσδοκίες και τις αποτρόπαιες δολοπλοκίες που διαδραματίζονται στους δρόμους, τα μέγαρα και τους σκουπιδοτενεκέδες της μακρινής αλλά και τόσο κοντινής μας χώρας.
Ημερομηνίες παραστάσεων: 28-29 Μαρτίου 2015 4-5 Απριλίου 2015 18-19 Απριλίου 2015 (ΠΡΟΣΟΧΗ! η παράσταση της Κυριακής 19 Απριλίου αντί για τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στις 15:00) 25-26 Απριλίου 2015 2-3 Μαΐου 2015 9-10 Μαΐου 2015
Προπώληση εισιτηρίων: ticket365.gr και από τα ταμεία του θεάτρου
Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 15:00 και Κυριακή στις 12:00. Σημείωση: Tην Κυριακή 19 Απριλίου η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 (αντί για τις 12.00)
Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες με διάλειμμα 15′
Θέατρο Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα Tηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3213100 Παραγωγή: People Entertainment Group A.E.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.