Σε δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, Αργύρη Πεδουλάκη, προέβη η αντιπρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Όλγα Αχσάνοβα. Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας θέλησε να βάλει τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε για αλλαγή προπονητή, μετά την εντός έδρας ήττα με 79-73 από την Νίζνι Νόβγκοροντ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Σε δήλωση στήριξης στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού, Αργύρη Πεδουλάκη, προέβη η αντιπρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Όλγα Αχσάνοβα.
Η διοίκηση της ρωσικής ομάδας θέλησε να βάλει τέλος στη φημολογία που αναπτύχθηκε για αλλαγή προπονητή, μετά την εντός έδρας ήττα με 79-73 από την Νίζνι Νόβγκοροντ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.
Δημοσιεύματα, μάλιστα, έχριζαν είτε τον Εβγκένι Πασούτιν, είτε τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως αντικαταστάτη του Πεδουλάκη.
Η αντιπρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Όλγα Αχσάνοβα, ξεκαθάρισε με δηλώσεις της: «Δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή. Δεν ξέρω γιατί μας παίρνουν τηλέφωνο τόσοι μάνατζερ. Έχουμε αγώνα στη Σαμάρα και εστιάζουμε εκεί.
»Ούτε με τον Πασούτιν, ούτε με τον Μπαρτζώκα, ούτε με κανέναν άλλο που γράφεται στα ΜΜΕ δεν έχουμε μιλήσει. Θα πρέπει να καταλάβουμε τις αιτίες της ήττας μετά από ένα τόσο κακό παιχνίδι».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας