Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε, μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της, πως το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών στο βόλεϊ θα διεξαχθεί φέτος με 11 ομάδες. Μετά την απόσυρση της συμμετοχής των Βριλησσίων η ελληνική ομοσπονδία είχε ενημερώσει πως θα χορηγήσει «wild card» για την κενή θέση, με τον Φιλαθλητικό να εκδηλώνει ενδιαφέρον. Τελικά, όμως η ομάδα του Ζωγράφου απέσυρε το αίτημά της. Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, η ΕΟΠΕ αποφάσισε να διεξαχθεί το πρώτο τη τάξει γυναικείο πρωτάθλημα βόλεϊ με μια ομάδα λιγότερη.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.