Ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα για τον επαναληπτικό με Μακάμπι
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ανακοίνωσε αμέσως μετά την λήξη της πρωινής προπόνησης της Τρίτης, την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο για τον αγώνα ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ του Europa League.
Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, ανακοίνωσε αμέσως μετά την λήξη της πρωινής προπόνησης της Τρίτης, την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κύπρο για τον αγώνα ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ του Europa League.
Υπενθυμίζεται πως οι Αρκάδες είχαν επικρατήσει 2-0 στον πρώτο αγώνα με τα τέρματα των Μάσα και Ζησόπουλου. Διαιτητής της αναμέτρησης, όπως ανακοίνωσε η UEFA, θα είναι ο Γερμανός Ντενίζ Αγιατεκίν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» της Λάρνακας, λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί στο Ισραήλ, εξαιτίας των πολεμικών επιχειρήσεων στην Γάζα.
Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας. Ανανέωσαν Κουρμπέλης και Μπακασέτας
Στην επέκταση της συνεργασίας του με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Τάσο Μπακασέτα προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο πρώτος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2018, ενώ ο δεύτερος μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2017. Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε από την αρκαδική ΠΑΕ, ο νεαρός επιθετικός, Αποστόλης Γαρυφαλόπουλος, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.