Νικηφόρο ήταν το πρώτο τεστ της Μπαρτσελόνα με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της. Η ομάδα της Βαρκελόνης νίκησε σε φιλικό παιχνίδι στην Ουέλβα την τοπική ομάδα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με 1-0. Οι «μπλαουγκράνα» αγωνίστηκαν χωρίς τα μεγάλα αστέρια τους, έτσι ο Ενρίκε έδωσε την ευκαιρία σε αρκετούς νέους παίκτες για να αγωνιστούν στην αρχική ενδεκάδα. Ενας από αυτούς και ο 21χρονος Ζοάν Ρομάν, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 65ο λεπτό.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.