Ο προπονητής της εθνικής Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, αναγκάστηκε να καλέσει κι άλλον τερματοφύλακα στην προετοιμασία της εθνικής για το Μουντιάλ, καθώς ο γκολκίπερ της Άντερλεχτ, Σίλβιο Πρότο, έσπασε χθες το χέρι του στο τελευταίο ματς της σεζόν. Ο Βίλμοτς ανακοίνωσε μέσω… «twitter» ότι θα καλέσει τον Σάμι Μπόσουτ της Ζούλτε Βάρεγκεμ στην 24άδα των «κόκκινων» διαβόλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τρίτη επιλογή τερματοφύλακα, πίσω από τους Θιμπό Κουρτουά και Σιμόν Μινιολέ, στην εθνική Βελγίου, ο Κόεν Κάστελς, υπέστη κάταγμα στην κνήμη στις αρχές Απριλίου και πήρε… προθεσμία έως τις αρχές Ιουνίου, προκειμένου να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.