
Στις 30 Απριλίου η τελική τιμή διάθεσης των μετοχών της Eurobank
Σε σχολιασμό δημοσιευμάτων προχώρησε σήμερα, Δευτέρα, η διοίκηση της Eurobank ξεκαθαρίζοντας πως η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών στα πλαίσια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, 30 Απριλίου.
Σε σχολιασμό δημοσιευμάτων προχώρησε τη Δευτέρα η διοίκηση της Eurobank ξεκαθαρίζοντας πως η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών στα πλαίσια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου.
Σημειώνεται πως δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως λόγω του αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος η τιμή διάθεσης των μετοχών αναμένεται να διαμορφωθεί υψηλότερα από τα 0,30 ευρώ και να αγγίξει το υψηλό του εύρους τιμής, δηλαδή τα 0,33 ευρώ.
Πρέπει να επισημανθεί πως η κοινοπραξία της Fairfax που είναι ο βασικός επενδυτής που διαθέτει 1,33 δισ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει καταστήσει σαφές πως στην περίπτωση που η τιμή διάθεσης διαμορφωθεί υψηλότερα από τα 0,30 ευρώ, δεν θα αναπροσαρμόσει το προσφερόμενο τίμημα και θα λάβει λιγότερες μετοχές από αυτές που αντιστοιχούν στο ποσό της αρχικής δέσμευσης.
Με αφορμή τα παραπάνω δημοσιεύματα, η Eurobank ανακοίνωσε σήμερα ότι η δημόσια προσφορά και διεθνής προσφορά νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της, εκδιδόμενων στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου λήγουν αύριο 29 Απριλίου 2014, ενώ η έκβασή τους, όπως και η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών της, θα ανακοινωθούν στις 30 Απριλίου 2014.
Τέλος, η Τράπεζα υπενθυμίζει ότι οι όροι των δύο προσφορών και οι κανόνες κατανομής μεταξύ της δημόσιας προσφοράς και της διεθνούς προσφοράς προσδιορίζονται επακριβώς τόσο στο εγκεκριμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δημοσιευθούν Ενημερωτικό Δελτίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)














































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442