
Στις 30 Απριλίου η τελική τιμή διάθεσης των μετοχών της Eurobank
Σε σχολιασμό δημοσιευμάτων προχώρησε σήμερα, Δευτέρα, η διοίκηση της Eurobank ξεκαθαρίζοντας πως η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών στα πλαίσια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη, 30 Απριλίου.
Σε σχολιασμό δημοσιευμάτων προχώρησε τη Δευτέρα η διοίκηση της Eurobank ξεκαθαρίζοντας πως η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών στα πλαίσια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 30 Απριλίου.
Σημειώνεται πως δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ανέφεραν πως λόγω του αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος η τιμή διάθεσης των μετοχών αναμένεται να διαμορφωθεί υψηλότερα από τα 0,30 ευρώ και να αγγίξει το υψηλό του εύρους τιμής, δηλαδή τα 0,33 ευρώ.
Πρέπει να επισημανθεί πως η κοινοπραξία της Fairfax που είναι ο βασικός επενδυτής που διαθέτει 1,33 δισ. ευρώ στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει καταστήσει σαφές πως στην περίπτωση που η τιμή διάθεσης διαμορφωθεί υψηλότερα από τα 0,30 ευρώ, δεν θα αναπροσαρμόσει το προσφερόμενο τίμημα και θα λάβει λιγότερες μετοχές από αυτές που αντιστοιχούν στο ποσό της αρχικής δέσμευσης.
Με αφορμή τα παραπάνω δημοσιεύματα, η Eurobank ανακοίνωσε σήμερα ότι η δημόσια προσφορά και διεθνής προσφορά νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της, εκδιδόμενων στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου λήγουν αύριο 29 Απριλίου 2014, ενώ η έκβασή τους, όπως και η τελική τιμή διάθεσης των προσφερόμενων μετοχών της, θα ανακοινωθούν στις 30 Απριλίου 2014.
Τέλος, η Τράπεζα υπενθυμίζει ότι οι όροι των δύο προσφορών και οι κανόνες κατανομής μεταξύ της δημόσιας προσφοράς και της διεθνούς προσφοράς προσδιορίζονται επακριβώς τόσο στο εγκεκριμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δημοσιευθούν Ενημερωτικό Δελτίο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιουρτσεβέν
- Λάρισα: Σε έξι ημέρες έληγε το δίπλωμα του 95χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο – Συγκρούστηκε με δύο οχήματα
- Σαμπαλένκα: «Αν παίζαμε στα πέντε σετ θα είχα περισσότερα Grand Slam!» – Τι λένε οι υπόλοιπες
- Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια – 24ωρη απεργία κήρυξε η ΠΝΟ
- Η Ευρώπη εκτεθειμένη και ευάλωτη – Η κρίση στο Ιράν αποδεικνύει τα ρήγματα στην ενεργειακή πολιτική
- «Ο Κήπος των Επίγειων Απολαύσεων»: Η παράσταση χορού του Σπύρου Κουβαρά στο ΔΘΠ
- Μέση Ανατολή: Οι 6 Αμερικανοί στρατιώτες που σκοτώθηκαν στο Κουβέιτ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 05.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-1-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442