Στην ΑΕΚ φαίνεται πως βρέθηκε τρόπος για να παρακάμφθεί η καταβολή χαρτοσήμου 3 εκατ. ευρώ ώστε να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.
Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Δημήτρη Μελισσανίδη ο Χάρης Οικονομόπουλος δεσμεύτηκε εγγράφως ότι στις 4 Μαΐου θα αποσυρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκκαθάρισης, ακόμη και αν σε αυτή την περίπτωση το κράτος επιμείνει στην αξίωση του χαρτοσήμου.
Αν συμβεί αυτό, ο μόνος χαμένος από την υπόθεση αυτή θα είναι το ελληνικό δημόσιο, αφού δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει τα 85 εκατ. ευρώ από την υπόθεση του Ψωμιάδη, αφού δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί η εκχώρηση του χρέους, ενώ κερδισμένος βγαίνει και ο Μάκης Ψωμιάδης που δεν θα χρειαστεί να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.
Πλέον το θέμα της εκκαθάρισης θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι τις 10 Μαΐου και πλέον θα μπορεί η ΑΕΚ να συσταθεί σε ΠΑΕ ώστε να έχει την δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Το ντέρμπι της Μαδρίτης τα είχε όλα, με τη Ρεάλ να επικρατεί της Ατλέτικο με 3-2, να μειώνει στους 4 από τη Μπαρτσελόνα και να παραμένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου στη La Liga. Με 10 τελείωσαν οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής του Βαλβέρδε στο 77′.
Μπορεί να προηγήθηκε στο 1’, όμως η Ίντερ δεν κατάφερε να κερδίσει την Φιορεντίνα. Η Μίλαν πλησίασε στους έξι βαθμούς. Οι «βιόλα» πήραν μικρή ανάσα (+2 πάνω από την επικίνδυνη ζώνη)