
Πλήγμα στη Ζαλγκίρις με τον τραυματισμό του Γιανκούνας
Πλήγμα στη Ζαλγκίρις με τον τραυματισμό του Γιανκούνας
Χωρίς τον Παούλιους Γιανκούνας θα πορευθεί η Ζαλγκίρις Κάουνας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ο αρχηγός της λιθουανικής ομάδας έσπασε δάχτυλο του δεξιού του ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης. Η Ζαλγκίρις βρίσκεται στην τελευταία θέση του 6ου ομίλου στη φάση των «16» της Ευρωλίγκα, μαζί με την Παρτιζάν και προσπαθεί να πετύχει την υπέρβαση και την πρόκριση της στα πλέι οφ. Σε 18 φετινές συμμετοχές του στη διοργάνωση ο Γιανκούνας έχει μέσο όρο 8.8 πόντους και 6.3 ριμπάουντ, ενώ την περασμένη εβδομάδα συμπλήρωσε τα 1.000 ριμπάουντ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση σε 181 αναμετρήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
- Μπαρτζώκας για Μακάμπι: «Πολύ επικίνδυνη και σε καλό μομέντουμ – Δεν θα παίξει ο Μόρις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)
- Ρέτσος για τον «τελικό» με τη Λεβερκούζεν: «Η Μπάγερ θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα θορυβώδες γήπεδο»
- Στα… κάγκελα ο κόσμος του Παναθηναϊκού με Αλαφούζο, Μπενίτεθ και παίκτες: «Νύχτα ντροπής και ξεφτίλας, δρόμο όλοι…» (pics)
- Kόντρα στην Ιταλία για την πρόκριση στα ημιτελικά – Η προϊστορία εις βάρος της Ελλάδας
- Ο Πάπας σχεδιάζει μεγάλη λειτουργία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ως επιστέγασμα της επίσκεψής του στην Ισπανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442