Ο Πανιώνιος «κρατούσε» τη νίκη, αλλά του έμεινε η ισοπαλία με Καλλονή
Αήττητος για τρίτη συνεχή αγωνιστική έμεινε ο Πανιώνιος, ο οποίος ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του για μια... βαθιά βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι προέρχονταν από δύο σερί νίκες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Καλλονή στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λιγκ και πήραν ένα βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το γκολ του Πανιωνίου σημείωσε ο Κολοβός (54'), ενώ για την Καλλονή ισοφάρισε ο Αναστασιάδης (70').
Αήττητος για τρίτη συνεχή αγωνιστική έμεινε ο Πανιώνιος, ο οποίος ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του για μια… βαθιά βαθμολογική «ανάσα» ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι προέρχονταν από δύο σερί νίκες, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την Καλλονή στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λιγκ και πήραν ένα βαθμό, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το γκολ του Πανιωνίου σημείωσε ο Κολοβός (54′), ενώ για την Καλλονή ισοφάρισε ο Αναστασιάδης (70′).
Οι δύο ομάδες είχαν από μόνο μία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος. Στο 17` ο Λάσνικ βρήκε όμορφα τον Κολοβό, όμως ο τελευταίοες δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά, με τον Χογκ να τον «νικά» στο τετ-α-τετ. Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήρθε στο 34` με τον Λεοζίνιο, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή του Πανιωνίου και με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Ανέστη σε εντυπωσιακή επέμβαση.
Οι γηπεδούχοι, με την είσοδο του Αραβίδη, ανέβασαν… στροφές και «βρήκαν δίχτυα» στο 54ο λεπτό, όταν, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Καλλονής, ο Κολοβός έγινε αποδέκτης της μπάλας, την οποία και κατάφερε να στείλει στο βάθος της αντίπαλος εστίας, ανοίγοντας το σκορ (1-0).
Στο 59` ο Περόνε έκανε ατομική ενέργεια και πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι, αφού πέρασε μόλις άουτ, ωστόσο, 11 λεπτά αργότερα και μετά από σέντρα του Λεοζίνιο, ο Αναστασιάδης ανενόχλητος με κεφαλιά ισοφάρισε για την Καλλονή (1-1). Στο 92` ο Λάσνικ προσπάθησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να δώσει τη νίκη στον Πανιώνιο, αλλά ο Χογκ απέκρουσε σε κόρνερ.
LIVE: ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΖΑΟΝ Κηφισιάς – Ολυμπιακός για τον δεύτερο προημιτελικό των play offs του πρωταθλήματος της Volley League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Ο Αθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας μετά τη νίκη του με 94-56 επί του Πρωτέα Βούλας στον τελικό ο οποίος φιλοξενήθηκε στην Ελευθερούπολη. Δείτε τη χρυσή βίβλο και τις κατακτήσεις ανά ομάδα.
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας