Ο οίκος Marc by Marc Jacobs παρουσιάζει μία νέα ειδική έκδοση γυαλιών ηλίου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αφιερωμένα για τις πιο ρομαντικές περιστάσεις, τα νέα γυαλιά ηλίου διαθέτουν τετράγωνη φόρμα από ασετάτ, μαύρη μετώπη, έμπνευση απότηνδεκαετίατου ’80 και κόκκινες καρδιές στους βραχίονες που αναδεικνύονται από το ενσωματωμένο σε αυτούς κόκκινο μεταλλικό σύρμα .
Tα γυαλιά ηλίου (μοντέλοMMJ 361/N/S) διαθέτουν ειδική συσκευασία που εμφανίζει το ίδιο μοτίβο με τις καρδιές και είναι διαθέσιμα σε high-end οπτικά καταστήματα.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.